Contact (0)168 392 080 - Mail info@wheeltyre.nl

Home

WheelTyre is dé aanbieder van wielen, banden & complete sets in Nederland en België

Bedrijfsprofiel

WheelTyre is een onderdeel van één van de grootste banden- en wielendistributeurs van Europa

 

E-commerce

WheelTyre E-commerce systeem WEBDIS (Wielen En Banden Dealer Informatie Systeem)

Info

Bent u geïnteresseerd in onze producten en diensten en wilt u meer weten?

Diensten

WheelTyre levert nagenoeg alle merken en typen banden en een ruim assortiment velgen, direct uit voorraad. Alle OE-merken banden en een aantal kwalitatief zeer hoogwaardige alternatieven voor de A-merken zijn op voorraad. WheelTyre beschikt over een zeer breed en diep assortiment lichtmetalen wielen voor alle merken en typen auto’s. Deze wielen worden uit de ruime, eigen voorraad geleverd en zijn direct beschikbaar voor de dagelijkse leveringen.

Dat betekent dat de dealer via de importeur kan bestellen en binnen 24 uur geleverd krijgt zonder dat de importeur eigen magazijnen- of distributiekanalen hoeft in te zetten. Om het de dealers zo makkelijk mogelijk te maken biedt WheelTyre ook volledig gemonteerde en gebalanceerde wiel/band combinaties van alle modellen en merken aan.

WheelTyre biedt voor de leveringen een overnight distributie aan. Ook wordt er geleverd via Same Day delivery, een dagdistributie van banden en wielen welke besteld worden via WEBDIS (het online bestelsysteem). Deze bestellingen worden, door ons landelijk dekkend distributienetwerk, rechtstreeks aan de dealers uitgeleverd.

Opslag van wiel / band combinaties

De vraag om wiel/band combinaties op te slaan bij de dealers neemt toe. Om de dealers hierin te ondersteunen biedt WheelTyre de dealers de mogelijkheid om complete wiel/band combinaties op te slaan in speciaal hiervoor ingerichte magazijnen.
Zo kunnen de dealers, via het online bestelsysteem WEBDIS complete sets aanmelden voor opslag bij WheelTyre. Na de setwissel (zomer of winter) bij de dealer kan de gedemonteerde set aangemeld worden voor de opslag. Op ieder gewenst moment kan de dealer een complete set via WEBDIS afroepen en laten bezorgen voor montage of na demontage aanmelden voor het transporteren naar de opslag.

DBB (Dealer Banden Beheer)

Sinds 2013 is er een koppeling gemaakt tussen het pakket Dealer Banden Beheer (DBB) en de bandenopslag van WheelTyre. Dealers die naast de WheelTyre bandenopslag ook gebruik maken van DBB kunnen middels deze koppeling één overzicht hanteren voor hun bandenopslag .

Bijkomende voordelen hierin zijn:

  1. Één Systeem voor de administratie
  2. Minder foutgevoelig
  3. Geen dubbele sets meer invoeren
  4. Enorme Tijdswinst

Wat kan DBB voor u betekenen

Verhoging klanttevredenheid doordat de berijders kunnen profiteren van one-stop shopping bij u als dealer.
Centrale registratie van de bandensets.
Op ieder moment inzicht in bandengegevens door middel van uitgebreide rapportages (zoals het type band, zomer of winter, die onder de auto is gemonteerd).
Mogelijkheden om (centrale) wisselmailing te verzorgen.
Optimaal beheren en inzetten van eventueel gebruikte bandenvoorraad.
Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...